Hrvatska stranka umirovljenika (HSU) zadovoljna rezultatima izbora za mjesne odbore

Foto: Đuro Karalić

Hrvatska stranka umirovljenika (HSU) zadovoljna je rezultatima nedavnih izbora za mjesne odbore u Vinkovcima na kojima je HSU osvojio blizu 15 posto glasova (24 posto kad bi se gledali samo mjesni odbori u kojima je stranka imala kandidate) te na dobrim rezultatima zahvaljuje biračima, izvijestili su iz te stranke.

“Posebno smo ponosni na uspjeh u mjesnim odborima Vinkovačko Novo Selo i Stjepan Radić, gdje smo osvojili po 3 od ukupno 9 mogućih mjesta. Zahvaljujemo svim našim biračima koji su nam ukazali povjerenje na ovim izborima. Čast nam je što smo dobili vaše glasove i obećavamo da ćemo kroz rad mjesnih odbora uložiti sve napore kako bismo poboljšali infrastrukturu i kvalitetu života u svakom mjesnom odboru”, poručuju iz HSU-a.

Navode kako je HSU uvijek bio i ostat će posvećen borbi za prava i interese umirovljenika, te će se nastaviti zalagati za bolje uvjete života građana i građanki Vinkovaca.

“Još jednom zahvaljujemo svim biračima koji su nam dali svoj glas i obećavamo da ćemo biti aktivni i angažirani u radu mjesnih odbora za dobrobit svih stanovnika naše zajednice”, kaže predsjednik Gradske organizacije HSU-a Vinkovci Ivan Cvitković.

“Zahvaljujući podršci birača, HSU je osvojio 11 vijećnika u 7 mjesnih odbora u kojima smo sudjelovali”, naglašava tajnik HSU-a Marinko Lukenda.