Hrvatska Lutrija organizirala Bingo Tombolu i dodijelila pet tisuća eura Domu za starije i nemoćne osobe Ilok

Foto: VSŽ

Direktor Regije istok Hrvatske Lutrije Zoran Mlinarević uručio je ravnateljici iločkog Doma Dariji Nikolić ček u vrijednosti pet tisuća eura povodom 50. obljetnice djelovanja te ustanove, priopćila je Vukovarsko-srijemska županija.

U sklopu ovog projekta, Hrvatska Lutrija je posjetila već dva doma, a igre će organizirati u još njih osam. „Jučer smo posjetili Osijek, danas smo u Iloku, a posjetit ćemo još osam domova diljem zemlje. Naša je tradicija društveno odgovornog poslovanja najveća prednost, a ovim događanjima za naše starije sugrađane, to najbolje i pokazujemo“, istaknuo je Mlinarević.

Najsretniju ruku na današnjoj Bingo Tomboli imao je korisnik Zdenko koji je osvojio glavnu nagradu. „Hvala vam na ugodnom iznenađenju i vrijednoj nagradi, a Hrvatskoj Lutriji želim još puno uspješnih godina ovako dobrog rada“, kazao je dobitnik.

„Zahvaljujem se Hrvatskoj lutriji na donaciji i organiziranim igrama za korisnike Doma za starije Ilok. Našim starijima želim puno zdravlja i još bolje uvjete za život, a Hrvatskoj Lutriji da nas češće obraduje ovakvim darovima“, poručio je vukovarsko-srijemski župan Damir Dekanić.