HNS povodom Dana žena Vukovarkama dijelio kadife i čokoladna srca

Foto: HNS

VUKOVAR, Povodom skorog Međunarodnog Dana žena članovi Hrevatske narodne stranke, predvođen članicama Ženske inicijative, organizirali su u središtu Vukovara prigodno druženje sa sugrađankama uz nastavljajući višegodišnju tradiciju podjele narančastih kadifa i čokoladnih srdaca.

„Ovo je tradicionalna akcija podjele narančastih kadifa u organizaciji Ženske inicijative Hrvatske narodne stranke – liberalnih demokrata Vukovar. HNS je stranka s velikom zastupljenošću žena koje aktivno sudjeluju u politici i djeluju u društvu. Uloga žene u društvu i obitelji postaje sve zahtjevnija u odnosu na izazove vremena u kojem živimo. U trenutku kada se preispituje pravo žene na izbor, HNS je odlučan čuvati slobodu i toleranciju s ciljem odlučne, progresivne i tolerantne Hrvatske. Uoči Međunarodnog dana žena, HNS-ove kadife simboličan su izraz poštovanja prema našim sugrađankama i svakodnevnim životnim izazovima s kojima se susreću“, rekla je predsjednica Marija Takač.

Podjeli kadifa i čestitkama priključio se i predsjednik županijskoga i gradskoga HNS-a Nenad Bučko.

„Odgovornost i doprinos žena u modernom i razvijenom društvu danas je nemjerljiva, kako u obiteljskom tako i poslovnom odnosno političkom okruženju. Žene su stupovi društva, a HNS je stranka koja će uvijek braniti njihovo pravo na izbor“, rekao je Bučko.