Gradsko vijeće Vinkovaca prihvatilo treći rebalans proračuna, uglavnom tehničke prirode

Foto: Đuro Karalić

VINKOVCI, Gradsko vijeće Vinkovaca prihvatilo je godišnji izvještaj o izvršenju gradskog proračuna za 2020. godinu te treći rebalans proračuna u ovoj godini.

„Ponovno imamo rebalans proračuna manje, više tehničke prirode, a sada već govorimo o proračunu u iznosu od 366 milijuna kuna. Ako znamo da smo u protekloj covid godini ostvarili gotovo 250 milijuna kuna, onda možemo reći da idemo krupnim koracima prema naprijed”, kazao je gradonačelnik Ivan Bosančić.

Gradsko vijeće prihvatilo je i izvješća o radu i poslovanju Gradskog muzeja Vinkovci i vinkovačkog prijevoznika Polet u 2020. godini, a na dnevnom redu našla se i izmjena i dopuna Odluke o iznalaženju strateškog partnera u radu i financiranju HNK Cibalia Vinkovci. Pojašnjeno je kako je riječ o proceduralnim izmjenama vezanim uz imenovane članove Povjerenstva za iznalaženje strateškog partnera vinkovačkog drugoligaša.

„Sada idemo s natječajem za investitore. S obzirom na to da imamo određenih upita i interesa nadamo se da će isti i iznaći snage javiti na natječaj te da će Cibalia dobiti investitora za kojim žudi”, istaknuo je gradonačelnik Bosančić koji je vijećnicima podnio i izviješće o radu za prvu polovicu 2021. godine.