Gradonačelnik Bosančić upriličio predbožićni prijem za novinare

Foto: Đuro Karalić

VINKOVCI, Vinkovački gradonačelnik Ivan Bosančić upriličio je u četvrtak predbožićni i prednovogodišnji prijem za novinare koji prate rad gradske uprave poželjevši im svako dobro za nadolazeće blagdane, uz želju da u 2018. objektivnu izvješćuju o svemu onome što se događa u gradu na Bosutu.

“Želio bih da u hrvatskom medijskom prostoru više bude optimizma, a manje pesimizma. Svjestan sam da situacija u kojoj se nalazimo još uvijek nije zadovoljavajuća li mislim da bi svima bilo ljepše kada bi na budućnost i ono što radimo gledali s optimistične strane”, kazao je Bosančić.

Na toplim željama u ime kolega novinara i kolegica novinarki gradonačelniku je zahvalio predsjednik Ogranka Hrvatskog novinarskog društva (HND) Vukovarsko-srijemske županije Željko Draženović rekavši kako su političari i novinari oduvijek bili usmjereni i ovisni jedni o drugima, a zajednička platforma na kojoj i jedni i drugi moraju djelovati jest rad u korist javnosti.

Nakon novinarskog prijema, gradonačelnik Ivan Bosančić u hotelu Admiral održao je i prijem za predstavnike političkog, gospodarskog, kulturnog, vjerskog i javnog života u Vinkovcima.