Grad Vinkovci uputio Javni poziv udrugama

Foto: Grad Vinkovci

VINKOVCI, Iz Grada Vinkovaca uputili su poziv udruga, pravnim i fizičkim osobama s različitim programima iz područja kulture i tehničke kulture s područja grada Vinkovaca, na informativnu radionicu koja će biti održana u Gradskom kazalištu Joza Ivakić u utorak, 25. siječnja, s početkom u 18 sati.

Također, pozivaju i sve udruge, udruge proistekle iz Domovinskog rata, ustanove, zaklade te druge pravne osobe čija temeljna svrha nije stjecanje dobiti s područja grada Vinkovaca, na informativnu radionicu koja će biti održana u Gradskom kazalištu Joza Ivakić u utorak, 25. siječnja, u 17 sati.

„Radionice su organizirane sa svrhom pružanja potpore i savjeta za pripremu što kvalitetnijeg projektnog prijedloga. Na ovoj radionici pojasniti ćemo standardnu strukturu projektnog prijedloga koji se podnosi donatorima radi dodjeljivanja financijske potpore. Svaki projektni prijedlog prati i prijedlog proračuna odnosno troškovnik te ćemo zajedno to pokušati što realnije pokrijepiti s realnim podacima“, navode iz grada Vinkovaca.

Detalje Javnog poziva za dodjelu financijskih potpora programima u području kulture i tehničke kulture grada Vinkovaca za 2022. godinu možete pogledati na sljedećem linku:

https://grad-vinkovci.hr/…/javni-poziv-za-dodjelu…

Objavljen je i Javni natječaj za dodjelu financijskih potpora programima i projektima u području socijalne i zdravstvene skrbi, humanitarnog djelovanja i udruga proisteklih iz Domovinskog rata za 2022. godinu:

https://grad-vinkovci.hr/…/javni-natjecaj-grada…