U Gospodarskoj zoni Vukovar otvoren Autogasarius servis

Foto: Ivan Matić

VUKOVAR, U Gospodarskoj zoni Vukovar svečano je otvoren novoizgrađeni servis za održavanje i popravak motornih vozila Autogasarius. Vlasnik servisa Nebojša Šarac podsjetio je kako su od 2006. godine djelovali u iznajmljenom prostoru te da je novi servis izgrađen u objektu koji je kupljen kao ratna ruševina te kroz projekt moderno obnovljen i opremljen. Vrijednost investicije u rekonstrukciju ratom oštećenog objekta na prostoru Gospodarske zone Vukovar iznosi 2,2 milijuna kuna. Hala je veličine 1.700 četvornih metara te je opremljena za auto dijagnostiku, razne automehaničarske popravke, elektro instalacijske popravke, auto optiku… Vršiti će i vulkanizerske usluge kao i auto praonicu.

„Dovršetkom vlastitog poslovnog objekta stvorili smo uvjete za proširenje usluga kao i povećanje broja radnika. Trenutačno zapošljavamo pet stalno zaposlenih, a planiramo zaposlit dodatnih pet novih djelatnika.“, rekao je Šarac.

U novom objektu biti će organiziran i školski centar radi obučavanja budućih mehaničara i servisera za ugradnju autoplinskih sustava u vozila. Autogasarius je vodeći serviser u ovom dijelu Hrvatske za ugradnji uređaja za satelitsko praćenje vozila. Širom Hrvatske razvijaju mrežu servisa u kojima se ugrađuju autoplinskisustavi te trenutačno pokrivaju mrežom Vukovar, Zagreb, Pulu, Zadar, Osijek, Donji Miholjac, Valpovo i Slavonski Brod. Treba znati i kako je servis Autogasarius 2015. godine od strane stručnog žirija novinara i suradnika TV Automagazina iz Zagreba proglašeno za najbolji servis izvan ovlaštene mreže servisa u Hrvatskoj.