Goran Kajkić predstavio kandidaturu za gradonačelnika Vinkovaca

Foto: Đuro Karalić

VINKOVCI, Kandidaturu za gradonačelnika Grada Vinkovaca danas je predstavio Goran Kajkić, član Živog zida poručivši kako se njegov predizborni program temelji na htijenju da se Vinkovci brendiraju kao najstariji europski grad, a što bi posljedično ostavilo pozitivnog traga i na gospodarstvu te posebice razvoju turizma.

“Ako dobijem povjerenje građana učinit ću sve da Vinkovci postanu prijestolnica sadašnje europske kulture i arheološke povijesti. Iz našega grada nastala je današnja Europa što govori da je ovdje sve počelo i ovdje se treba i nastaviti”, rekao je Goran Kajkić.

Zauzeo se za brendiranje Vinkovaca kao najstarijeg grada rekavši kako se na tome ne smije stati već brend kada se stvori treba oživjeti i nadograditi što bi se pozitivno odrazilo na sve grane gospodarstva te dovelo do otvaranja novih radnih mjesta.

Vlasti HDZ-a u Gradu Vinkovcima zamjerio je što po tom pitanju do sada nisu, kakao je kazao, radili ništa ili gotovo ništa.

Naveo je i kako zajedno s timom ljudi, i uz podršku europarlamentarnog zastupnika Ivana Vilibora Sinčića radi već duže vrijeme na projektu brendiranja Vinkovaca kao najstarijeg naselja u Europi te su određene incijative u tom smjeru već otišle prema Europskom parlamentu i Europskoj komisiji.