Glavni tajnik HDZ-a Gordan Jandroković razgovarao s vukovarsko-srijemskim čelnicima stranke

Foto: hdz.hr

VINKOVCI, Glavni tajnik HDZ-a Gordan Jandroković boravio je u ponedjeljak u Vinkovcima gdje je bio nazočan sjednici Županijskog odbora HDZ-a Vukovarsko srijemske županije proširenoj s gradonačelnicima i načelnicima iz redova HDZ-a te predsjednicima gradskih i općinskih odbora HDZ–a.

“U okviru mojih aktivnosti kao glavnoga tajnika stranke ovo je redoviti posjet i razmjena informacija i želio bih čuti od kolega kako oni vide situaciju, kako misle da možemo unaprijediti suradnju između Središnjice i naših županijskih, gradskih i općinskih organizacija. Očekujem dobar sastanak, kvalitetne zaključke i pozitivno da idemo naprijed”, kazao je Jandroković uoči sjednice koja je bila zatvorena za javnost.

Predsjednik vukovarsko-srijemskog HDZ-a Dražen Milinković ocjenio je kako su najveći problemi u županiji odlazak mladih i usporeno gospodarstvo te će se o tim temama i razgovarati s Goranom Jandrokovićem.

“Na tragu tih problema planiramo uskoro održati i sjednicu Županijske skupštine na kojoj ćemo posebno razgovarati o tome kako da zaustavimo odlazak mladih ljudi s našega područja s nizom aktivnosti i programa”, najavio je.