“Generalke” pred nastavak prvenstva

VINKOVCI, VUKOVAR, Tjedan dana prije nastavka prvenstva nogometaši Cibalie i Vukovara 1991. Odigrali su prijateljske utakmice koje su i generalke pred utakmice koje će odlučivati o bodovima. Cibalia je rezultatom 2:1 (1:0) pobijedila momčad trećeligaša Višnjevca. Golove su postignuli Dabro i Tomašević. Unatoč pobjedi niti sami igrači vinkovačkog drugoligaša nisu najzadovoljniji prikazanim na utakmici te su svjesni da će u utakmici s Rudešom, koja se igra u subotu, ukoliko žele osvojiti sva tri boda morati biti mnogo bolji i konkretniji.

„Odigrali smo najlošiju utakmicu u ovim pripremama. Neću tražiti alibi mada moram reći da su nam uvjeti za treniranje katostrofalni i noge teške od blata. Stvorili smo i nekoliko dobrih prilika. Momčad Višnjevca je čvrsta ali naša pobjeda zaslužena. Mi možemo i moramo bolje i siguran sam kako ćemo biti spremni za utakmicu s Rudešom“, rekao je Matija Mišić.

Generalku na Gradskom stadionu u Vukovaru odigrala je i momčad HNK Vukovar 1991. koja je rezultatom 8:0 pobijedila Dunav iz Sotina koji se natječe u Drugoj županijskoj ligi NS Vukovar. Pobjednik utakmice niti u jednom trenutku nije dolazio u pitanju, a s obzirom na razliku u kvaliteti teško je reći u kakvom stanju momčad Vukovara 1991. dočekuje nastavak prvenstva.

IVAN MATIĆ