Juniori KOP Vukovar viceprvaci Hrvatske

Foto: KOP Vukovar

PODSTRANA, Juniori Kluba odbojke na pijesku Vukovar su na juniorskom Prvenstvu Hrvatske u odbojci na pijesku, koje je proteklog vikenda održano u Podstrani, postali viceprvaci Hrvatske. Tijekom turnira Vukovarci su četiri odigrane utakmice pobijedili KOP Opatiju i KOP Retfalu rezultatima 2:0, dok su remizirali s prvoplasiranom Čazmom i trećeplasiranim domaćinom Žnjanom iz Splita.

“Srebrna medalja osvojena je uistinu odličnim igrama. Ukupno smo osvojili šest bodova kao i prvoplasirana Čazma ali je Čazma zbog jednog seta više osvojila prvenstvo. Dokaz je ovo da se rezultati mogu postizati i u teškim uvjetima te da je za rezultate potrebna volja i trud kao i bespoštedna predanost cilju koji smo si postavili, a nagrade će s vremenom doći”, rekao je trener KOP Toni Bačić.

Srebrnu medalju za JOP Vukovar osvojili su Dorijan Šimunić, Marin Rupčić, Ivan Brletić, Leo Dakić Marelja i Dino Šoš. Inače, Klub odbojke na pijesku Vukovar osnovan je u svibnju 2020. godine i broji oko 50 članova svih dobnih skupina.