Gašparović: HSS će kao stranka voditi računa o svakom čovjeku

Foto: HSS

U Vinkovcima je održana Izvještajna skupština Županijske organizacije HSS-a Vukovarsko-srijemske županije, a izviješće o radu podnio je predsjednik županijske organizacije Stjepan Gašparović.

U programu rada za 2023. godinu, Stjepan Gašparović naglasio je da će vukovarsko-srijemska županijska organizacija nastaviti provoditi politiku i vrijednosti za koju se HSS zalaže na načelima nauka braće Radić, a pri tome poštujući odredbe Statuta HSS-a.

“HSS će kao stranka voditi brigu o svakom čovjeku, ukazati na probleme u gospodarstvu, probleme mladih, socijalnih pitanja, pomoć poduzetnicima u radu i poljoprivrednicima u ostvarivanju njihovih prava”, poručio je Gašparović najavivši i bolju suradnju s medijima kroz održavanje konferencija za novinare putem kojih će se reagirati na aktualnosti na lokalnoj i regionalnoj razini.

“U narednom godini pred članovima su brojni izazovi, a nastavkom kontinuiranog rada HSS će na području Vukovarsko-srijemske županije raditi na približavanju politike HSS-a svakom stanovniku županije”, poručio je Stjepan Gašparović čije je izvješće jednoglasno prihvaćeno.

Foto: HSS