Fred Matić iz Cerne: Probudite se, izađite na izbore i glasajte za promjene

Foto: Đuro Karalić

Koalicija “Rijeke pravde” predstavila je u Cerni kandidate s liste za V. izbornu jedinicu uz poruku građanima da izađu u što većem broju na izbore jer će se slijedeća prilika za promjenu na bolje pružiti tek za četiri godine.

“Slavonci ako da pate od stockholmskog sindroma. Što ih HDZ više pljačka i krade iz gotovo iz usta, ovi su im sve draži. Mi takve ne želimo mijenjati, ali računamo na sve one koji su možda već izgubili želju za borbom da se probude, izađu na izbore i glasaju za promjene”, kazao je nositelj liste Predrag Fred Matić.

Po njegovim riječima, Slavonija je isuviše bogata regija da bi si dozvolila život u siromaštvu i besperspektivnosti na što ju je osudio HDZ.

“Ukoliko želimo bolje, stvari se moraju mijenjati”, ustvrdio je Matić u razgovorima s mještanima Cerne kojima se obratio i četvrti s liste, njihov općinski načelnik, HSS-ovac Josip Štorek.

Štorek je naveo kako je u tri godine njegova mandata u Općini Cerna realizirano investicija u vrijednosti između tri i četiri milijuna eura, a samo u prva tri mjeseca ove godine kandidirano je projekta u vrijednosti gotovo osam milijuna eura.

“To je put kojim se može i mora ići. I taj koncept, ukoliko dobijem povjerenje građana, mislim prenijeti i na ostatak Hrvatske”, kazao je Štorek.