Fizički sukob u Vukovaru, dvojica mladića iz Nuštra zadobili teške tjelesne ozljede, dvojica Vukovaraca predani pritvorskom nadzorniku

Policija prometna nesreća Bajakovo
Foto: Pixabay/fsHH

VUKOVAR, U noći petak ma subotu, oko 2.30 sati, u Vukovaru se dogodio fizički sukob u kojemu su dvojica mladića iz Nuštra (24 i 28 godina) zadobili teške tjelesne ozljede dok je dvojac iz Vukovara (20 i 28 godina) zaradio kaznene prijave i predani su pritvornom nadzorniku. Iz policije su izvijestli kako su dovršili kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjakom i 20-godišnjakom, obojica iz Vukovara, povodom fizičkog sukoba nekoliko mlađih osoba u subotu, 9. travnja u 2,30 sati na parkiralištu ugostiteljskog objekta.

„Nakon sukoba, liječničku pomoć u NMB Vukovar zatražili su 28-godišnjak i 24-godišnjak, obojica iz Nuštra, gdje su im utvrđene teže ozljede. Prilikom kriminalističkog istraživanja u prostorijama policijske postaje, 28-godišnjak iz Vukovara je vrijeđao i omalovažavao policijske službenike radi čega mu je uručen prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz članka 17. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira“, stoji u policijskom izvješču.

Dalje navode kako je kriminalističkim istraživanjem utvrđena sumnja da su 28-godišnjak i 20-godišnjak počinili kazneno djelo Teška tjelesna ozljeda te su, uz kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu, predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave vukovarsko-srijemske.