Fizički napadnut Bosiljko Stanić, vlasnik trgovačkog lanca “Boso”

VINKOVCI, Poznatog vinkovačkog poduzetnika i vlasnika trgovačkog lanca “Boso” Bosiljko Stanić fizički je u četvrtak na parkiralištu diskonta “Boso” u Genscherovoj ulici u Vinkovcima, napala muška osoba, prethodno ga pokušavši pregaziti automobilom. Nakon što su međutim, djelatnici dikonta, začuvši galamu i viku, istrčali na parkiralište, napadač je pobjegao.

U izjavi novinarima, nakon što je obavio razgovor s policijom, Bosiljko Stanić potvrdio je kako ga je napao brat od supruga Ivanke Dujmić, donedavne zaposlenice u “Bosi”, a koja se proteklih dana našla u središtu pozornosti medija zbog optužbi na račun svog sada već bivšeg poslodavca, kojega je tererila za mobing.

“Krenio sam na službeni put i kada sam prilazio automobilu, osoba za volanom starijeg automobila krenula je preko bankine parkirališta na mene. Izmaknuo sam se, a ta je osoba izašla iz automobila i drvenom palicom krenula na mene. Riječ je o bratu supruga Ivanke Dujmić, koja je kod nas donedavno radila”, kazao je vidno uzrujan Stanić rekavši kako je za sebe i obitelj zatražio policijsku zaštitu.

Također je najavio kako će za par dana izaći s priopćenjem za javnost.

“Mislim da mediji dižu paniku zbog ničega i lažno izvještavaju. Ovo je ugrožavanje 1.200 ljudi koii samom rade 26 godina i stvaraju firmu. Ne znam odakle vjetrovi pušu ali ovih dana ćemo se oglasiti”, poručio je Bosiljko Stanić okružen djelatnicima diskonta koji su izašli sa svojih radnih mjesta kako bi mu dali podršku.

Na mjestu napada iazšla je policija koja obavlja očevid.

ĐURO KARALIĆ