Filip Sušac i u naredne četiri godine predsjednik Hrvatskih suverenista grada Vukovara

Foto: Hrvatski suverenisti

VUKOVAR, Filip Sušac i u naredne četiri godine obnašat će dužnost predsjednika Hrvatskih suverenista grada Vukovara. Odlučeno je to tako na izbornoj skupštini koja je održana u petak u Vukovaru. Poslije izbora Sušac je zahvalio članovima na ukazanom povjerenju rekavši kako su u protekle četiri godine iza vukovarski suvernista brojni izbori ali i uspjesi.

„Radili smo kao jedna obitelj te smo zato i uspjeli u svemu ovome. Iznimno sam ponosan što su mi članovi ponovo odlučili ukazati povjerenje da i u naredne četiri godine vodim vukovarsku podružnicu Hrvatskih suverenista. Moja je dužnost i obaveza da organizaciju dovedem na mjesto najjače političke opcije u Vukovaru”, rekao je Sušac.

Odlukom članova za njegovog zamjenika izabran je Ivan Veber dok će dužnost tajnika obnašati Vedran Vuleta.

Na izbornoj skupštini prisustvovao je i predsjednik Hrvatskih suverenista Marijan Pavliček koji je rekao kako su Hrvatski suverenisti jedna od najjačih političkih opcija ne samo u Vukovaru već i Vukovarsko – srijemskoj županiji.

“Drago mi je što svojim radom i trudom možemo pripomoći zajednici u kojoj živimo. Posebno me raduje što se radi o mladim i visokoobrazovanim ljudima koji žele ovdje ostati i raditi na dobrobit svih nas. I dalje ćemo kako na državnoj tako i lokalnoj razini raditi na zaštiti temeljnih vrijednosti, a to su obitelj, vjera i domovina”, rekao je Pavliček.