Facebook predstavio novu opciju preko koje će se moći zaraditi novac

Foto: Pixabay/Simon

Facebook je lansirao još jednu novost – Facebook Shop.  On će biti usluga koja poduzetnicima olakšava uspostavu jedinstvene online trgovine kojoj kupci mogu pristupiti i putem Facebooka i Instagrama.

Facebook Shop je najavio osnivač i predsjednik Uprave Facebooka Mark Zuckerberg. Usvom obraćanju je govorio i o Facebookovoj viziji trgovine te drugim proizvodima koji će olakšati kupovinu unutar Facebookovih aplikacija te pomoći poduzetnicima svih veličina u rastu i razvoju, piše poslovni.hr.

– Želja je Facebooka pružiti ljudima mjesto na kojem će kupovinu doživjeti kao zabavu, a ne kao zadatak. Uz to žele pomoći i malim poduzetnicima tako što će njima omogućiti da se prilagode trendovima, a kupcima da ih lakše pronađu i kupe proizvode koji im se sviđaju – stoji u priopćenju.

Shop će karakterizirati već dobro poznate značajke i mogućnosti Facebooka.

– Kreiranje Facebook Shopa jednostavno je i besplatno, a poduzetnici mogu sami odabrati proizvode koje žele promovirati i potom prilagoditi izgled i dojam svoje trgovine izborom naslovne fotografije i boja kojima će predstaviti svoj brend. To znači da svatko tko želi nešto prodati, neovisno o veličini ili budžetu, može svoje poslovanje preseliti online i povezati se s kupcima kad i gdje im to najviše odgovara – pojasnili su.

Autor: poslovni.hr