“Makni se s trave!” – australski premijer prekinut usred tiskovne konferencije

Foto: Pixabay

Australski premijer Scott Morrison održao je press konferenciju na jednom gradilištu u gradu Googongu, kako bi najavio novi paket poticaja za stanogradnju. No, konferencija je u jednom trenutku poprimila komični element. Jedan od vlasnika kuća u blizini mjesta gdje je Morrison davao izjavu za medije, počeo je vikati na premijera i novinare da se maknu s trave koju je nedavno posijao, piše telegram.hr.

“Možete li se molim vas maknuti s trave?”, zaderao se bosi bradati muškarac s trijema svoje kuće. Potom je Morrison rekao: “Naravno. Povucimo se s travnjaka, molim vas. Povucimo se s ovog”. “Ljudi, baš sam ponovno posijao travu na tome”, derao se ponovno muškarac. Kada su se kamere pomaknule, Morrison je pitao “Jesmo li dobri sada?”, na što je muškarac samo podignuo palac prema gore.

Morrison je kasnije uhvaćen kako ćaska s bradatim muškarcem, koji živi pored gradilišta s kojeg je premijer dao izjavu za medije. Morrison je kasnije tog jutra gostovao u radijskoj emisiji, gdje je još detaljnije opisao situaciju.

“Bilo je jako smiješno. Bili smo u Googongu, koji je jedno od mnogih stambenih naselja u državi. Ljudi su jako ponosni na svoje kuće, a ovaj tip je upravo izgradio svoju kuću. Mediji su stali na dio travnjaka koji je ponovno posijao. Nakon što smo ga poslušali i maknuli se s trave, muškarac je bio poprilično sretan, rekao hvala i ušao u kuću. Bilo je vrlo smiješno”, rekao je premijer, prenosi telegram.hr.