Europski dom organizirao još jednu Kavu sa studentima

Foto: www.hrv.hr

VUKOVAR, Šestu godinu za redom Europski dom Vukovar organizira sada već tradicionalnu Kavu sa studentima. Radi se o aktivnosti u okviru koje je omogućen susret mladih koji žele studirati i još možda nisu odlučili na koji će fakultet i mladih koji već studiraju ili su pak nedavno završili fakultet. Bila je ovo prilika da se čuju neke nove informacije i znanja koja će mladima koji su pred upisom na fakultet pomoći u daljem odabiru. Isto tako bila je ovo i prilika da budući studenti saznaju više o svojim budućim profesorima, njihovim zahtjevima, ocjenama, što vole, a što ne vole i slično.

Prema riječima Maje Buljubašić iz Europskog doma Vukovar cilj Kave sa studentima je informiranje i pobliže upoznavanje mladih s fakultetima kako bi imali što manje nedoumica za odluku kada za to dođe vrijeme.

„Europski dom Vukovar na svim područjima svoga djelovanja nastoji poboljšati kvalitetu života u zajednici, pa tako i ovom Kavom za studente želi pružiti podršku i poticaj mladim ljudima koji žele nastaviti put obrazovanja“, rekla je Buljubašić.