Edukacija za male iznajmljivače u Županji

ŽUPANJA, Turistička zajednica grada Županje  održat će edukacijske trening radionice za male iznajmljivače na kojima će o postupku pokretanja vlastitog turističkog poduzetničkog poduhvata govoriti Nedo Pinezić, direktor tvrtke Quanarius d.o.o. za  marketing, konzalting i usluge u turizmu.

Trening radionice će se održati 9.11.2016. u Županji u Velikoj gradskoj vijećnici za iznajmljivače s šireg županjskog i vinkovačkog područja, a sljedećeg dana, 10.11.2016. u Vukovaru za iznajmljivače iz ostalih područja Vukovarsko-srijemske županije (Vukovar, Ilok, Nijemci, Otok).

Trening radionica je prvenstveno namijenjena za pružatelje ugostiteljskih usluga u domaćinstvu i na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu, ali s obzirom na program, kako navode u obavjesti iz vukovarsko-srijemske turističke zajednice, svakako je korisna za sve male iznajmljivače.

Radionica će trajati tri sata, polaznici će se upoznati sa  cijelim procesom pokretanja mikropoduzetničkog poduhvata od ideje do realizacije.

Sredstva za održavanje Edukacija – trening radionica za male iznajmljivače na području Vukovarsko-srijemske županije odobrena su Turističkoj zajednici grada Županje temeljem programa Hrvatske turističke zajednice za dodjelu potpora turističkim zajednicama na turistički nerazvijenim područjima u 2016. godini. Svi zainteresirani iznajmljivači (i oni koji  planiraju uskoro otvoriti smještajne objekte) trebaju se prijaviti Turističkoj zajednici grada Županje.

Đuro Karalić

Foto: visitvukovar-srijem.com