Državljanin Srbije priveden jer je krivotvorio dokumente, u Vinkovcima otuđen bicikl

Foto: Đuro Karalić

VINKOVCI, Policija je dovršila kriminalističko istraživanje nad 44-godišnjim državljaninom Republike Srbije zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Krivotvorenje isprave. Prema navodima policije jučer, 3. studenog u 15 sati u Mohovu policijski službenici su tijekom redovne kontrole zaustavili osobni automobil registracijskih oznaka Republike Srbije pri čemu se navedeni stranacl, kao putnikm koristio krivotvorenim dokumentima koji nalikuju izvornim osobnim dokumentima Republike Hrvatske. Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja 44-godišnjak je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave vukovarsko-srijemske.

Policijski službenici Policijske uprave vukovarsko-srijemske su jučer, 03. studenog zaprimili dojavu da je nepoznati počinitelj u Vinkovcima u Ulici Jurja Dalmatinca,  oštetio ulazna vrata na zgradi te je time pričinjena materijalna šteta u iznosu od nekoliko tisuća kuna.

„Proveden je očevid, tragamo za počiniteljem te ćemo nadležnom državnom odvjetništvu dostaviti kaznenu prijavu za kazneno djelo Oštećenje tuđe stvari“, izvijestili su iz policije.

Sinoć, 3. studenog, u noćnim satima, u Vinkovcima u Ulici Hansa Dietricha Genschera, nepoznati počinitelj je otuđio bicikl, pri čemu je vlasniku pričinjena materijalna šteta od nekoliko tisuća kuna. Iz policije navode kako tragaju za počiniteljem protiv kojeg će nadležnom državnom odvjetništvu podnijeti kaznenu prijavu za kazneno djelo Krađa.

U protekla 24 sata na području Policijske uprave vukovarsko-srijemske zabilježeno je sedam prometnih nesreća u kojima je nastupila samo materijala šteta kao jedina posljedica (Nijemci, Ilok, Bobota, Županja, A-3(Županja), Vukovar i Otok).