Drugi upisni rok na Veleučilište Lavoslav Ružička

Foto: www.vevu.hr

VUKOVAR, Veleučilište Lavoslav Ružička iz Vukovara objavilo je poziv za upise u statuse redovitog i izvanrednog studenta putem sustava državne mature. Prijave se provode putem mrežne stranice http://www.postani-student.hr

Drugi upisni (jesenski) rok za preddiplomski stručni studij FIZIOTERAPIJA je do 10. rujna 2019. godine te kao preduvjet za upis kandidati su dužni dostaviti izvornik potvrde liječnika opće prakse o psihofizičkim sposobnostima za upis na studij do navedenog datuma osobno ili preporučenom poštom.

Za preddiplomski Studij TRGOVINE i UPRAVNI studij rok je do 17. rujna 2019. godine (14.59 sati).

Upisi kandidata se odvijaju nakon objave konačnih rang lista u sustavu.

Drugi upisni (jesenski) rok od 18. rujna 2019. godine prema rasporedu koji će biti objavljen na oglasnoj ploči i web stranici Veleučilišta http://www.vevu.hr dana 17. rujna 2019. godine.

Ukoliko nakon provedenog  drugog upisnog jesenskog roka putem sustava državne mature u statusu izvanrednog studenta ostane slobodnih mjesta, provesti će se upisni rok za kandidate koji su završili četverogodišnju srednju školu prije 201o. godine, odnosno za kandidate koji nisu obvezni polagati Državnu maturu.  

PRIJAVE se zaprimaju 23. i 24. rujna 2019. godine od 9.00 do 16.00 sati.

 Opširnije o upisima na https://www.vevu.hr/?g=5&i=103

Cjelokupni natječaj možete pronaći ovdje