U deset dana više od 2100 Vinkovčana koristilo usluge Cammeo taksija

ZAGREB, VINKOVCI, Poslije deset dana rada Cammea u Vinkovcima Cammeo Grupa se oglasila priopćenjem u kojem su iznijeli rezultate rada za koje navode da su premašili sva njihova očekivanja.

„Više od 2100 stanovnika Vinkovaca koristilo je Cammeove usluge od 19. prosinca kada je Cammeo započeo poslovanje u Vinkovcima. U Cammeovom call centru zabilježeno je 2300 ulaznih poziva. Putem mobilne aplikacije naručeno je 18% vožnji što pokazuje kako je mnogo Vinkovčana skinulo Cammeovu aplikaciju za pametne telefone i tim putem besplatno naručuju svoju vožnju. Navedeni rezultati ukazuju da je Cammeo u Vinkovcima izvrsno prihvaćen i da postoji visoki interes građana za njihovim uslugama“, stoji u priopćenju Cammeo Grupe.

Navode i kako je trenutno u Cammeu u Vinkovcima zaposleno 12 osoba kao i da u floti imaju tri vozila koja su dostupna svakodnevno od 0-24 sata. Pri tome postoji mogućnost za povećanjem kapaciteta i zapošljavanjem novih djelatnika s obzirom na visoku potražnju Cammeovih usluga.

Osim pozivom na broj 032 313 313, Cammeovu uslugu moguće je naručiti besplatno, putem mobilne aplikacije za pametne uređaje.