Darko Đurković predsjednik HNS-a Iloka

Foto: HNS

ILOK. Na izbornoj skupštini Iloka za predsjednika HNS-a Grada Iloka izabran je Darko Đurković dok su za potpredsjednike izabrani Dajana Gulka i Boško Lazić.

„HNS Grada Iloka svjestan je problema raseljavanja mladih koji su u potrazi za boljim životom krenuli izvan granica Lijepe naše. Mi smo odlučili ostati, saviti obiteljska gnijezda i proaktivnim i pozitivnim radom svojoj djeci dati šansu da ostanu ovdje. U tom smislu, spremni smo zasukati rukave kao što smo spremni za predstojeće europske izbore, ali i lokalne u kojem god trenutku se oni dogodili. Dat ćemo svoju podršku svemu što je dobro. Nećemo gledati ni lijevo ni desno, samo naprijed“,rekao je Đurković.

Predsjednik županijske podružnice HNS-a Nenad Bučko poželio je novoizabranim članovima dobrodošlicu u HNS-ovu obitelj koja broji 40 000 članova. Podsjetio je da najrazvijenije županije, općine i gradove u Hrvatskoj vode HNS-ovi dužnosnici.

„Povratkom HNS-a u politički centar, svoju udaljenost jednako mjerimo ka desnoj i lijevoj strani. Zastupajući građanske vrijednosti, naš je jedini cilj uspješan rezultat za ovu državu čemu u prilog idu rezultati rada ministarstava Blaženke Divjak i Predraga Štromara u Vladi RH. Ulaskom u gradsko vijeće i kreiranjem lokalnih tema bit ćete sukreatori kvalitete života grada čiji turistički potencijali, iako nedovoljno iskorišteni, mogu stajati rame uz rame jednom Motovunu“, rekao je Bučko.