Dani otvorenih vrata Turističke zajednice grada Vinkovaca

Foto: TZ Vinkovci

VINKOVCI, Na konferenciji za novinare u Turističkoj zajednici grada Vinkovaca predstavljen je projekt Dani otvorenih vrata Turističke zajednice grada Vinkovaca koji će se u gradu na Bosutu održati od 3. do 6. rujna.

“Ovo je jedna sasvim nova aktivnost za Turističku zajednicu. Tijekom godina susreli smo se s mnoštvom zanimljivih upita stoga smo kroz Dane otvorenih vrata odlučili dati odgovore na sva njihova pitanja, kao i odgovor na pitanje čime se bavi Turistička zajednica grada Vinkovaca. Također, to smo htjeli upakirati u atraktivan sadržaj. Na Danima neće biti riječi o dugotrajnim aktivnostima, nego će se održati niz kratkih i interaktivnih predavanja“, pojasnila je direktorica vinkovačke Turističke zajednice Martina Matković.

Navela je kako će posjetitelji tijekom Dana otvorenih imati prigodu zaviriti u arhivu TZ grada Vinkovaca, pogledati i prelistati neke od najzanimljivijih sadržaja koje su pripremili djelatnici Zajednice, poslušati neko od zanimljivih predavanja ili pogledati living history program “Stari Vinkovci bana Šokčevića”, te prošetati gradom uz stručno vodstvo i obići rodnu kuću Ivana Kozarca.