Članovi Taijiquan kluba Vukovar na prvenstvu Hrvatske osvojili tri medalje

Foto: Taijiquan klub Vukovar

ZAGREB, Na Prvenstvu Hrvatske u  wushu-kung fu disciplinama, koje je održano u Zagrebu proteklog vikenda, članovi Taijiquan klub Vukovar osvojili su jedno zlato i dva srebra. Kako navode iz kluba u  ŠSD Peščenica natjecatelji Taijiquan kluba iz Vukovara nastupili su u sportskoj diciplini Tui shou (gurajuće ruke)  te u toj disciplini osvojili  jednu zlatnu i dvoje srebrne medalje.

„Jelena Begović (kadetkinja -60kg) u borbama sa značajno težim i starijim protivnicama izborila je prvo mjesto u juniorskoj te drugo mjesto u seniorskoj kategoriji (-70kg). Alen Bilogrević (-60kg) apsolutno zasluženo je zauzeo drugo mjesto u kategoriji seniora (-70kg). Uz podršku Grada Vukovara nastavljamo ostvarivati dobre rezultate i promovirati  wushu- kung fu sport na području grada i šire“, navode iz Taijiquan kluba Vukovar.

Taijiquan klub Vukovar jedan je od mlađih sportskih klubova koji djeluju u Vukovaru, a koji iz godine u godinu bilježe sve bolje i kvalitetnije rezultate. Uspjeh u Zagrebu na državnom prvenstvu samo je nastavak toga niza.