U središtu Vukovara napadnut i ozlijeđen 20-godišnjak

Foto: Ivan Matić

VINKOVCI, Iz PU Vukovarsko – srijemske županije izvjestili su u sukobu koji se dogodio u nedjelju, u kasnim večernjim satima, u središtima Vukovara u kojem  je ozlijeđen 20-godišnjak iz Vukovara. Prema navodima iz policijskog izvješća sukob se dogodio kod stambene zgrade u Vukovaru, u Strossmayerovoj ulici, gdje je više osoba fizički napalo i ozlijedilo 20-godišnjaka iz Vukovara.

„U sukobu je ozlijeđen 20-godišnjak, a liječnička pomoć ukazana mu je u OŽB Vukovar. U tijeku je kriminalističko istraživanje s ciljem utvrđivanja okolnosti sukoba i pronalaska svih sudionika“, kratko navode iz PU.

Iz policije su izvjestili i kako je u noći 24./25. studenog provaljeno u sakralni objekt u Pačetinu, u Kolodvorskoj ulici. Otuđen je milodar.

Iz obiteljske kuće 61-godišnjaka u Vinkovcima, u ulici J. Kozarca otuđeno je više desetaka tisuća kuna. Krađa se dogodila između 13. i 23. studenog.

Na pomoćnoj zgradi uz obiteljsku kuću 52-godišnjaka u Vrbanji, u Kolodvorskoj ulici, jučer, 25. studenog, oko 13,30 sati, izbio je požar. Požar su ugasili vatrogasci DVD Vrbanja. U požaru nije bilo ozlijeđenih osoba.

Na području PU vukovarsko-srijemske tijekom protekla 24 sata zabilježene su tri prometne nesreće, od čega jedna prometna nesreća u kojoj je nastupila samo materijalna šteta (Vinkovci); jedna prometna nesreća u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena (Vinkovci) te jedna prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teže ozlijeđena.

Nesreća s teže ozlijeđenom osobom dogodila se protekle noći, oko 3 sata, na cesti između Otoka i Komletinaca, kada je 21-godišnjak iz Privlake sletio s osobnim automobilom u odvodni kanal. Tom prilikom 21-godišnjak, koji se nalazio sam u vozilu, teže je ozlijeđen te prevezen u bolnicu Vinkovci gdje mu se ukazuje liječnička pomoć.