Članovi “Golubice” sudjelovali na 16. Susretima prijateljstva u Buzetu

Foto: Golubica Vukovar

BUZET/VUKOVAR, Udruga za osobe s intelektualnim oštećenjem „Golubica” Vukovar u sklopu programa pod nazivom „Možemo i mi”, kojeg financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku sudjelovala je na 16. Susretima prijateljstva u Buzetu.

Sportsko-rekreativna manifestacija – 16. Susreti prijateljstva održana  u organizaciji Udruge osoba s intelektualnim teškoćama Istre i Centra za inkluziju i podršku u zajednici. Susreti su okupili više od 150 osoba s intelektualnim oštećenjima, od kojih je pet bilo iz Udruge za osobe s intelektualnim oštećenjem „Golubica“ Vukovar.

“Prvo mjesto u disciplinama „Štafetlon“ i „Široko ti polje“ pokazatelj je rada i truda naših korisnika. Zahvaljujemo Udruzi osoba s intelektualnim teškoćama Istre i Centru za inkluziju i podršku u zajednici na pozivu i ugodnom druženju. Tijekom provedbe programa sudjelovali smo na velikom broju natjecanja, osvojili velik broj nagrada, provodili svakodnevne tjelesne aktivnosti i socijalizirali se. Naši korisnici upoznali su i veliki broj prijatelja, posjetili mnoga mjesta koja nikada ne bi posjetili da nije ovog programa. Ovim putovanjem obilježili smo završetak prve godine programa „Možemo i mi“, te se nadamo da ćemo s programom nastaviti i u idućoj programskoj godini”, poručuju iz vukovarske “Golubice”.