Cibalia poražena na domaćem terenu od Hajduka

Foto: Ivan Matić

VINKOVCI, Niti poslije tri odigrana kola prvenstva u 1. HNL Cibalia ne zna za pobjedu. Poslije gostujućih poraza u Zaprešiću i Zagrebu Cibalia je u utakmici trećeg kola, na domaćem terenu, izgubila od Hajduka rezultatom 1:2 (0:0). Unatoč još jednom porazu treba reći kako je Cibalia izgledala dobro na terenu te da su imali i nekoliko dobrih prilika koje nisu uspjeli realizirati. Poslije prvog poluvremena, koje je završilo bez golova, Hajduk je u drugom dijelu golovima Saida i Vlašića poveo rezultatom 2:0. Treba napomenuti kako je drugi gol Hajduka postignut iz očiglednog zaleđa. Vitaič je golom sa skoro 40 metara smanjio na 1:2 ali više se nije moglo.

„Ostaje žal za propuštenim tim prije jer smo dobro stajali na terenu. Imali smo i nekoliko prilika koje mi nismo iskoristili ali jeste Hajduk. Mislim da je najrealniji rezultat bio neriješen“, rekao je trener Cibalie Mladen Bartolović najavljujući da će u idućih tjedan dva biti i nekih igračkih pojačanja neophodnih za dalji nastavak prvenstva.

Kada je riječ o zgoditku Hajduka iz zaleđa Bartolović je rekao da ne voli komentirati pogreške sudaca ali i da kada se greške ponavljaju na štetu uvijek jedne momčadi da to onda nije slučajno. Inače, pred sami početak utakmice predstavnici oba kluba su položili vijenac u spomen na najvjernijeg navijača Vinkovčana Stjepana Vojnića koji je preminuo prije točno godinu dana.