Cibalia pobijedila Dinamo II, Vinkovčani vezali dvije pobjede

Foto: HNTV

VINKOVCI, Čini se kako je konačno došao kraj i lošoj sportskoj sreći i slabim rezultatima vinkovačke Cibalije. Vinkovčani su u prva 4. kola imali osvojen samo jedan bod. Nije vrijedila niti dobra igra i niz propuštenih prilika jer se na kraju ipak bilježe samo bodovi. A, onda su nebesko plavi u ovome tjednu, u dva kola, osvojili 6 bodova.

Prvo su u sred tjedna bili bolji od momčadi Opatije, i to na gostovanju, odakle su se vratili sa 3 boda. Ta pobjeda dodatno je potvrđena na domaćem terenu kada su u sklopu 6. kola nogometaši Cibalije pobijedili momčad Dinamo II rezultatom 2:1 (1:1).

Utakmicu s favoriziranom momčadi Dinama II su bolje otvorili gosti koji su već u 7. minuti, golom Jankovića, poveli 1:0. Na 1:1 izjednačio je Jajalo u 41. minuti što je bio i rezultat prvoga poluvremena. Konačan rezultat postignut je 50. minuti kada je iz kaznenoga udarca za novu pobjedu Cibalije zabio Diyoke. Bio je to i konačan rezultat iako su gosti imali terensku inicijativu ali bez nekih prilika. Čak su domaći mogli i uvjedljivije slaviti ali su na kraju svi zadovoljni i s ovom minimalnom pobjedom.

CIBALIA: Džaković, Stanić, Oršolić, Karabatić, Išasegi, Baltić, Baraban (od 90. Nikolić), Diyoke, Jajalo (od 74. Šarić), Ciprić (od 74. Galić) i Miljanić (od 68. Bajić).

DINAMO II: Čavlina, Bošković (od 66. Duvnjak), Jelenić, Kim, Parger (od 84. Ravlija), Janković, Franjić, Karrica (od 74. Tuetto),, Julardžija, Svržnjak i Kapitanović.