Cibalia danas igra s Interom, pobjeda imperativ

VINKOVCI, Poslije dva startna prvenstvena poraza momčad vinkovačke Cibalie u treće kolo HNL-a i utakmicu s Interom iz Zaprešića ulazi s imperativom pobjede.

„Gledajući snimku susreta između Intera i Osijeka vidio sam dobrog Intera, koji je istina izgubio, ali je mogao i pobijediti. Opreza nikada dosta, pogotovo protiv ovakve momčadi koja u svojem sastavu ima sedam, osam visokih igrača i koja ide sa sedam igrača u skok pred protivnički god. Ukoliko budemo morali raditi nekakve prekršaje bolje je to činiti što dalje od našeg gola“, rekao je trener Cibalie Stanko Mršić.

Cibalia je u prvom kolu izgubila na domaćem terenu od Hajduka, a u drugom od Slavena Belupa. U obje utakmice vinkovčani su pružili dobru igru ali na kraju nisu uzeli ni bod. U oči upada i činjenica da je Cibalia u dva kola primila pet golova.

„Vjerujem da nećemo praviti greške koje smo činili u prethodne dvije utakmice, da ćemo biti čvršći, pametniji, organiziraniji i sa više igrača u njihovom šesnaestercu. U svakoj utakmici idemo na pobjedu, pa će tako biti i u ovoj“, rekao je Mršić koji razmišlja i o promjeni sustava igre na 4-4-2.

Vjerojatni sastav Cibalie u današnjoj utakmici biti će: Matković, Žderić, Zagrablić, Jerbić, Crnčaević, Mijoković, Mišić, Vitaić, Šimunac, Baša, Ugrina. Utakmica počinje u 19 sati, a sudac je Željko Frković iz Gospića.

IVAN MATIĆ