Brutalno premlaćivanje u Županji. Šutirao ga u glavu više puta, a pretučeni ima izbijene zube, slomljena rebra, vilicu…

Foto: Radio Dalmacija - Ilustracija

ŽUPANJA, Prema pisanju Večernjeg lista u noći subota na nedjelju u Županji je brutalno pretučen D.Ž. koji je tom prilikom zadobio teške tjelesne ozljede radi čega je završio u KBC Osijek. Navodno kako D.Ž. ima višestruke prijelome, a spominju se izbijeni zubi, slomljena vilica, jagodična kost, rebra…

Sve se događalo u stanu u kojem ga je jedna mlađa osoba tukla, dok je druga osoba sve to snimala mobitelom. Svi ti snimci su poslije završili i na društvenim mrežama. Na snimci se vidi kako mlađa osoba nogom u glavu više puta šutira D.Ž. koji bespomoćno leži na parketu. Čuju se i riječi „odgovori“, „mene ćeš udarati“, „litra krvi i sve to iz glave“… Sve to vrijeme D.Ž. je obliven krvlju koja se vidi po zidovima i po podu. Navodno i da je, nakon što je pretučen, bačen niz stepenice gdje su ga pronašli građani i pozvali policiju i hitnu pomoć. Svi sa kojima smo razgovarali slažu se kako je ovo jedna od brutalnijih snimki tuča koje su do sada vidjeli.

Večernji list navodi kako D.Ž. ima 40-ak godina kao i da ne radi i živi sam. Često ga se vidi po ulicama Županje kako hoda bez ikakvog cilja ili sjedi u kafiću gdje ga netko počasti. Nasilnik koji ga je tukao od ranije je poznat policiji.

Video snimke premlaćivanja D.Ž., kao i njegova fotografija gdje bespomoćno leži, mogu se pronaći na društvenim mrežama. Mi ih nismo htjeli objaviti jer su uznemirujuće za vidjeti.