Bosančić: Nedjeljni izbori za Vijeća mjesnih odbora prilika Vinkovčanima da izaberu one kojima vjeruju i koji će biti njihov glas u gradskoj upravi

Foto: Đuro Karalić

Građani Vinkovaca u nedjelju, 7. svibnja izaći će na izbore za Vijeća mjesnih odbora i dobiti priliku da izaberu one za koje misle da će ih najbolje predstavljati i boriti se za sve ono što misle da bi trebalo uraditi u gradskim četvrtima u kojima žive s ciljem stvaranja što kvalitetnih uvjeta za život i rad u njima.

Poziv sugrađanima da izađu na izbore za Vijeća mjesnim odbora, uputio je i gradonačelnik Ivan Bosančić poručivši kako je riječ o izborima na kojima Vinkovčani i Vinkovčanke imaju priliku izabrati osobe koje će predstavljati njihove interese kao stanovnika pojedinih mjesnih odbora odnosno gradskih četverti.

“Nedjelja, 7. svibnja dan je kada vi birate vaše susjede, poznanike i prijatelje i kada imate priliku direktno sudjelovati u kreiranju prioriteta i donošenju važnih odluka vezanih uz vaše mjesne odbore jer upravo će oni biti vaš glas i produžena ruka u gradskoj upravi”, poručuje gradonačelnik Bosančić.

Sugrađane podsjeća kako su izbori za Vijeća mjesnih odbora jedinstvena prigoda da kao građani koji žele najbolje svom gradu, svojoj četvrti i budućim generacijama koje će u njima živjeti, izaberu one koji će raditi na dobrobit cijele zajednice.

“Vi ste naša snaga i motivacija da u svakom trenutku radimo najbolje za naš grad, a kako bi zajedno pridonijeli čuvanju i poštivanju hrvatskih demokratskih vrijednosti potrebno je učiniti i taj jedan mali korak, izaći na Izbore za vijeća mjesnih odbora i dati svoje povjerenje onima koje poštujete i kojima vjerujete”, poručuje prvi čovjek grada na Bosutu.