Besplatne informativne radionice – Tjedan cjeloživotnog učenja

Foto: dura.hr

VINKOVCI, Kako bi naglasili važnost cjeloživotnog učenja, Učilište Studium će se i ove godine uključiti u obilježavanje Tjedna cjeloživotnog učenja svojim događanjima odnosno besplatnim radionicama u svojoj podružnici u Vinkovcima. Učilište Studium – ustanova za obrazovanje odraslih koje djeluje na čak šest lokacija (Vinkovci, Vukovar, Županja, Osijek, Valpovo i Bjelovar), tematskim će radionicama pokušati zainteresiranim osobama približiti važnost cjeloživotnog učenja.

Besplatne radionice u Vinkovcima će se održavati sljedećim rasporedom:

  1. listopada 2018. s početkom u 16:00 sati održat će se Besplatno informativno predavanje – Fizioterapeutski tehničar. O važnosti ovoga zanimanja govorit ćebacc. physioth Marija Crnković. Osim predavanja održat će se i radionica s temom Dobrobit tjelesne aktivnosti.
  2. listopada 2018. s početkom u 15:30 sati održat će se Besplatna informativna radionica o zanimanju Farmaceutski tehničar unutar koje će se odvijati i demonstracija pripravljanja kreme. Radionicu će predvoditi mag. pharm. Krešimir Vitek.
  3. listopada 2018. održat će se dvije besplatne radionice o zanimanju Veterinarski tehničar. Prvu radionicu pod nazivom Perspektiva veterinarskog tehničara održat će dr.vet.med. Indira Matičić Ivančić s početkom u 16:00 sati, dok će drugu radionicu pod nazivom Moderne tehnologije u veterini održati dr.vet.med. Gordana Katarina.
  4. listopada 2018. s početkom u 17:00 sati održat će se besplatno predavanje na temu Opis poslova dentalnog asistenta (potrebne vještine, znanje, očekivanja od zanimanja) i Tečaj oralne higijene koje će predvoditi dr. stom. Nina Peranović.
  5. listopada 2018. s početkom u 16:00 sati magistar zdravstvenih znanosti/nauka i magistar medicinsko laboratorijske dijagnostike  Darko Mijatović održat će Informativno predavanje o zanimanju Laborant te demonstracija mikrobiološke obrade.

Učilište Studium poziva sve zainteresirane da se uključe u prethodno navedene besplatne radionice i predavanja koje će se održati na njihovoj adresi Ljudevita Gaja 18 u Vinkovcima, a za sve dodatne informacije Vam stoje na raspolaganju na kontakt broju: 032 617 100.