Asfaltira se Zvonarska ulica, vrijednost radova u cestovnoj infrastrukturi Vinkovaca u ovoj godini 80 milijuna kuna

Foto: Đuro Karalić

VINKOVCI, Gradonačelnik Vinkovaca Ivan Bosančić i predsjednik Gradskog vijeća Mladen Karlić obišli su danas radilište u Zvonarskoj ulici gdje je u tijeku postavljanje novog asfalta.


“Nije onako kako smo željeli jer nije uvijek moguće sve ostvariti onako kako je zamišljeno, međutim, drago nam je da su Hrvatske ceste izašle ususret kako bi obnovili kolnik u Zvonarskoj ulici jer znamo koliko je ova ulica važna za promet grada Vinkovaca. Za nas, za naš proračun, jako je važno da smo opet uspjeli ostvariti obnovu jedne ulice uz pomoć državnih institucija”, istaknuo je gradonačelnik Ivan Bosančić.

Vrijednost radova je oko 3 milijuna kuna, a najvećim dijelom financiraju ih Hrvatske ceste te manjim dijelom Grad Vinkovci. Bosančić je kazao i kako će vrijednost radova na cestovnoj infrastrukturi u Vinkovcima u ovoj godini doseći između 70 i 80 milijuna kuna.

“Drago mi je što gradonačelnik i ekipa realiziraju sve one projekte koje smo predvidjeli na Gradskom vijeću i u proračunu. Naravno, posebno raduju investicije koje idu iz Hrvatskih cesta odnosno od strane hrvatske Vlade ili EU fondova jer je izuzetno važno povući što više sredstava i urediti grad onako kako to naši građani očekuju, kako žele, da bi imali lijep, uređen, moderan grad”, kazao je predsjednik Gradskog vijeća Vinkovaca Mladen Karlić.