Križni put županjskom ulicom Veliki kraj

Foto: Pixabay/Gerd Altmann

ŽUPANJA, U prigodi obilježavanja 300-te obljetnice županjske Župe Mučeništva sv. Ivana Krstitelja, Župa sv. Petra apostola iz Zaprešića i Udruga “Stepinčeva oaza mira”, uprizorit će u nedjelju, 26. ožujka Kristovu muku u Županji.

Početak je u 15 sati na platou crkve na otvorenom odakle će se križni put kretati ulicom Veliki kraj do savskog nasipa gdje će se uprizoriti scena Kristova razapinjanja na križ.

Zbog uprizorenja Kristove muke u vremenu od 14,00 do 18,00 sati za odvijanje cestovnog prometa zatvorit će se dijelovi ulice Veliki kraj, Mladena Pozajića, Ilirskog preporoda teodvojak ulice Veliki kraj kod kapelice na Gradskoj šetnici, a koji sjeverno vodi prema rijeci Savi.

Iz Upravnog  odjela za komunalno gospodarstvo, prostorno uređenje i geodetske poslove grada Županja mole građane koji će u tom vremenu imati potrebu korištenja vozila, da prije zatvaranja navedenih ulica za cestovni promet izvrše preparkinje vozila u dijelove Grada koji nisu obuhvaćeni privremenom zabranom prometovanja.