Velika pomoć TOMS-a vukovarskim obiteljima Stefanović i Knežević

Foto: hrv.hr

VUKOVAR, Predstavnici Udruge tjelesnih invalida TOMS iz Trogira i socijalno ugroženih vukovarskih obitelji Stefanović i Knežević potpisali su u četvrtak ugovor na osnovu kojega će ta udruga obiteljima svakoga mjeseca u narednih godinu dana isplaćivati po 1.000 kuna pomoći.

Predsjednik Udruge TOMS Ivica Bašić podsjetio je kako Udruga TOMS i prijateljske udruge iz Omiša i Sinja već 11 godinam prodaju svijeće kroz projekt „Moje svjetlo za moj Vukovar“ te prihodom od akcije pomažu socijalno ugroženim građanima Vukovara, piše Hina.

„Sada smo se odlučili tijekom godinu dana potpomoći  vukovarske obitelji u potrebi – Stefanović i Knežević“, kazao je Bašić.

„Od srca zahvaljujem ovim udrugama. To je još jedan pokazatelj koliko Vukovar ima prijatelja diljem Lijepe naše. Ti su gradovi tijekom Domovinskoga rata primali naše prognanike, a danas pokazuju svoje veliko srce pomažući našim socijalno ugroženim građanima“, kazao je  zamjenik vukovarskoga gradonačelnika Marijan Pavliček .

Vukovarske obitelji Stefanović i Knežević socijalno su ugrožene obitelji. U obitelji Dragana Stefanovića je četvero, a u u obitelji Slavena Kneževića petero djece.