U prometnoj nesreći u Ivankovu teže ozlijeđeno 10-godišnje dijete

Foto: Radio Dalmacija - Ilustracija

VINKOVCI, PU Vukovarsko-srijemske izvijestila je kako su na području županije u protekla 24 sata zabilježili 7 pometnih nesreća u kojima je nastupila samo materijalna šteta (Vukovar, Mirkovci, Bogdanovci, Županja, Trpinja); jedna prometna nesreća u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena (Mirkovci) i jedna prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teže ozlijeđena. Nesreća sa teže ozlijeđenom osobom dogodila se u srijedu, oko 12.30 sati, u Ivankovu u kojoj je teže ozlijeđeno 10-godišnje dijete.

„10-godišnjak iz Ivankova je iz odvodnog kanala istrčao na kolnik u trenutku kada se iz smjera Retkovaca, u smjeru centra sela, kretao osobni automobil „WV Golf“ vinkovačkih registarskih oznaka, kojim je upravljao 23-godišnjak iz Retkovaca. Uslijed udara automobila 10-godišnjak je odbačen u odvodni kanal. Očevidom nije potvrđena prisutnost alkohola kod vozača. U prometnoj nesreći 10-godišnjak je teže ozlijeđen“, stoji u policijskom izvješću.

Iz PU navode i kako je u noći 4./5. prosinca provaljeno u cvjećarnicu u ulici A. Kačića u Vinkovcima. Otuđena je računalna oprema vrijedna nekoliko tisuća kuna.

Crvenim lak-sprejem oštećena su dva znaka obavijesti koja se nalaze u blizini križanja ceste Tovarnik-Sotin i ceste koja vodi prema Lovasu. Oštećenje je nastalo tijekom noći 4./5. prosinca. Jedan znak obavijesti je pošaran dok je na poleđini drugog znaka ispisan grafit neprimjerena sadržaja. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna.