U fizičkom sukobu dvije skupine mladića u Vukovaru, jedna osoba teže, a dvije lakše ozlijeđene

Policija prometna nesreća Bajakovo
Foto: Pixabay/fsHH

VINKOVCI, U noći 12. listopada, oko 2 sata, u Županijskoj ulici u Vukovaru ispred ugostiteljskog objekta dogodio se fizički sukob između više osoba s područja grada Vukovara u kojem je jedna osoba zadobila teže, a dvije oosbe lakše ozlijede.

Iz policije su izvjestili kako je provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno kako je šest osoba u dobi od 18 do 25 godina fizički napalo tri osobe u dobi od 24 i 23 godine. U sukobu je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede, dok su dvije lakše ozlijeđene.

O događaju je obaviješteno državno odvjetništvo.

Između 11. i 14. listopada provaljeno je u radni stroj koji se nalazio parkiran u šumskom predejlu „Desičevo“ kod Posavskih Podgajaca. Otuđeno je više komada različitog alata. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna.

Dovršeno kriminalističko istraživanje

Policijska uprava vukovarsko-srijemska u suradnji s Policijskom upravom osječko-baranjskom provela je kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjakom, 23-godišnjakom i 19-godišnjakom iz Laslova, kojim je utvrđena sumnja kako su na području Vukovarsko-srijemske županije počinili šest kaznenih djela teške krađe.

Naime, saznanja iz kriminalističkog istraživanja ukazuju kako su 30-godišnjak, 23-godišnjak i 19-godišnjak od konca rujna do početka listopada 2019. godine provalili u prostorije nogometnih klubova u Tordincima, Markušici, Vođincima(2), Retkovcima i Bršadinu te otuđili sportsku u i tehničku opremu.

Ukupna materijalna šteta iznosi više tisuća kuna.