Provale u Vukovaru i Karadžićevu, u Nuštru teže ozlijeđen 69-godišnji pješak

Foto: Pixabay

VINKOVCI, U noći 17. studenog provaljeno je u obiteljsku kuću 43-godišnjaka u Vukovaru, u Ličkoj ulici pri čemu je otuđeno više desetaka tisuća kuna, izvjestila je policija.

Iz pomoćne prostorije uz obiteljsku kuću 37-godišnjaka u Karadžićevu, u ulici V. Karadžića, otuđena je motorna pila. Krađa se dogodila između 14. i 16. studenog, a materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna.

Tijekom noći 17. studenog oštećena je svjetleća reklama ispred hotela u Vinkovcima, u ulici H. D. Genschera. Vlasniku, 53-godišnjaku iz Vinkovaca pričinjena je materijalna šteta od nekoliko tisuća kuna.

Stanje u prometu

Na području PU vukovarsko-srijemske tijekom protekla 24 sata zabilježeno je šest prometnih nesreća, od čega dvije prometne nesreće u kojima je nastupila samo materijalna šteta; tri prometne nesreće u kojima su ukupno tri osobe lakše ozlijeđene i jedna prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teže ozlijeđena.

Jučer, 18. studenog oko 17,10 sati, 39-godišnjak iz Vukovara upravljao je teretnim vozilom „Fiat Doblo“ zagrebačkih registracijskih oznaka, krećući se kolnikom ulice Križnog puta u Nuštru, iz smjera Vinkovaca u smjeru Vukovara. U jednom trenutku, udario je vozilom pješaka, 69-godišnjaka iz Nuštra, koji je prelazio kolnik izvan obilježenog pješačkog prijelaza. Uslijed udara i pada na kolnik, 69-godišnjak teže je ozlijeđen, navodi se u policijskom izvješću.