Nastavlja se provedba PUMA programa

Foto: Ivan Matić

VUKOVAR, Župan Vukovarsko – srijemske županije Božo Galić i pravni savjetnik u Regionalnom uredu Osijek Hrvatske udruge poslodavaca Ivan Sarić potpisali su Ugovor o nastavku Programa usavršavanja managera – PUMA. Kako je rečeno radi se o programu koji se provodi već 14. godina i kroz koji je do sada prošlo više od 2.000 ljudi. Samo tijekom prošle godine kroz program PUMA prošlo je 210 ljudi.  

„Cilj programa PUMA je provođenje edukativnih seminara u sklopu Programa za poduzetnike sa područja županije i za mlade nadarene studente završnih godina studija Sveučilišta J. J. Strossmayera u Osijeku i Veleučilišta Lavoslav Ružička u Vukovaru, a koji će se realizirati u 2020.godini. Ovaj program nije namijenjen samo za managere nego za sve kadrove u gospodarstvu. Usavršavanje je moguće u više resora od  financija, poreza zakonodavstva, radnoga prava, marketinga, informatike i svih tema koje traže naši članovi. Zato je i odaziv velik“, rekao je Sarić.

Govoreći o programu župan Galić kazao je kako su u Vukovarsko – srijemskoj županiji zadovoljni ovom višegodišnjom suradnjom.

„Mladi trebaju učiti i usavršavati se u svemu što će doprinijeti kvalitetnijem vođenju posla. Potrebno je usvajati nova znanja i iskustva tako da ću kao župan uvijek podržavati ovakve programe“, rekao je Galić.

Inače, Vukovarsko-srijemska županija ovaj program sufinancira sa 25.000 kuna, a program je za polaznike besplatan.