Kod Šarengrada u prometnoj nesreći ozlijeđene dvije osobe, kod Otoka gorjela mlada šuma

Foto: MO Šarengrad

VUKOVAR, Dvije osobe ozlijeđene su u slijetanju osobnog vozila na cesti D2 između Šarengrada i Mohova (kod Renova), do kojega je došlo jutros oko 6,30 sati, izvjestio je ŽC 112 Vukovar.

Iz 112 navode kako je vozač dok se vozilom kretao cestom u jednom trenutku izgubio nadzor nad vozilom, izletio s kolnika i udario u brdo. U nesreći su dvije osobe ozlijeđene.

Također jutros, oko 6,22 sati, došlo je do prometne nesreće u mjestu Vera, gdje su se sudarila dva osobna vozila, bez veće materijalne štete. Nije bilo ozlijeđenih osoba.

Iz ŽC 112 Vukovar također izvješćuju kako su u petak u poslijepodnevnim satima vatrogasci DVD Otok imali požarnu intervenciju u šumi Spačva u blizini Otoka (predio Istočna Gradina), gdje su ugasili požar mlade šume površine oko 70 ha. Na gašenju su također sudjelovali vatrogasci DVD Vrbanja, JVP Vinkovci, DVD Nijemci i DVD Komletinci (ukupno oko 140 vatrogasaca). Intervencija je završila oko 20,40 sati. Požarište su preventivno tijekom noći ostali čuvati vatrogasci DVD Otok.