Iz vukovarskog HDZ-a Penavi poručili da HDZ ne stoji iza problema s kojima se suočava

Foto: hdz.hr

 VUKOVAR, Iz vukovarskog HDZ-a oglasili su se priopćenjem za javnost u svezi jučerašnjeg medijskog istupa vukovarskog gradonačelnika Ivana Penave poručivši mu da mu je bolje da umjesto što traži krivce, razjasni sve prijepore o vlastitim poslovnim pothvatima.

Ujedno su zanijekali da stoje iza medijskih tekstova o nekretninama Ivana Penave i članova njegove obitelji, a za čiju je objavu u pojedinim hrvatskim medijima vukovarski gradonačelnik jučer optužio obavještajne službe i Središnjicu HDZ-a.

“Hrvatska demokratska zajednica je jedino i isključivo odgovorna za to što je naša Vlada RH u proteklom mandatu osigurala dvije milijarde kuna u Vukovar. Odgovorna je i što je samo kroz Mjeru “Očuvanje radnih mjesta” izdvojeno više od 71 milijun kuna za plaće radnika u Vukovaru, a još 65 milijuna kuna kroz mjere aktivne politike zapošljavanja, u koje je uključeno 2.178 osoba”, poručili su vukovarski HDZ-ovci.

Ocijenju da je gradonačelnik Ivan Penava sve nervozniji pred lokalne izbore u strahu od gubitka mjesta gradonačelnika jer, kako su naveli, Vukovarke i Vukovarci žele promjene.