Doček nove godine na trgovima svih vukovarsko-srijemskih gradova

Foto: Pixabay

VINKOVCI, Novogodišnja noć samo što nije, a vi još uvijek nemate opciju za tu najluđu noć u godini? Nije problem, ukoliko ste za doček na otvorenom prostoru. Kao i prošle, svi vukovarsko-srijemski gradovi, i ove su godine organiziraju javni doček na trgovima.

Građani Vinkovaca staru će ispratiti, a novu godinu dočekati, u pješačkoj zoni gdje će ih od 22 sata zabavljati Ivan Šebalj & The Bechars uz besplano kuhano vino i čaj.

U novu godinu Vukovarce će uvesti Jacques Houdek. Program započinje u 23 sata. Prije koncerta Jacquesa Houdeka nastupiti će Tambura band. Organizirana je zabava i za najmlađe stanovnike grada na Dunavu koje će od 11 sati također zabavljati Jacques Houdek uz program Dječjeg vrtića Vukovar 1. Sve se događa na Trgu Republike Hrvatske.

Prigodan program za djecu organizirali su i Iloku te će tamošnje mališane na igralištu pokraj OŠ Julija Benešića, ispod šatora, od 21 sati zabavljati niz zabavljača. Od 22 sata nastupa band “Prava stvar”.

U središtu Županje, na Trgu kralja Tomislava, građane će u novu godinu uvesti Tamburaški sastav “Kristali”, a u Otoku Slavonia Band. I Otočani su pripremili prigodan program za najmlađe.