Župan u radnom posjetu Općini Lovas

Foto: vusz.hr

LOVAS, Vukovarsko-srijemski župan Božo Galić posjetio je danas Općinu Lovas te održao radni sastanak s načelnicom Općine Tanjom Cirba i njenim suradnicima, a razgovaralo se o brojnim temam, između ostalog i o rekonstrukciji državne ceste D2 u naselju Opatovac, izgradnji hladnjače i uspostava Centra za navodnjavanje, projektz zimske luke u Opatovcu i drugim temama.

“Razgovarali smo o gospodarskim projektima s kojima želimo doprinijeti razvoju ovoga kraja. Sa zadovoljstvom ističem kako imamo povećani broj djece i u osnovnoj školi i u vrtiću, a ove godine upisujemo u prvi razred 17 učenika, što je najveći broj djece do sada. Cilj nam je omogućiti našim žiteljima, a posebno mladima, ostanak i opstanak u našoj općini ali i kvalitetniji život svima”, kazala je načelnica Cirba.

Dodala je kako je općinskim vlastima važno svako radno mjesto.

Napomenuvši kako u petak u Vinkovcima treba biti potpisan Razvojni sporazum za područje Slavonije, Baranje i Srijema, župan Galić je rekao kako očekuje da i projekti  Općine Lovas budu uvršetni u Sporazum, uz ostalih 10 strateških projekata Vukovarsko-srijemske županije.