Župan i gradonačelnik primili bicikliste vinkovačkog “Sokola”

VINKOVCI, Župan vukovarsko-srijemski Božo Galić i gradonačelnik Vinkovaca Mladen Karlić primili su u Uredu župana u Vinkovcima bicikliste i trenere biciklističkog kluba „Sokol“ Vinkovci.

Biciklisti „Sokola“ ostvarili si veliki uspjeh na Nacionalnom prvenstvu u cestovnom biciklizmu, održanom u Hrvatskom zagorju. Osvojili su čak osam medalja, četiri u cestovnoj utrci i četiri u utrci na „kronometar“. U siječnju ove godine BK „Sokol“ osvojio je četiri medalje na Nacionalnom prvenstvu u ciklo-krosu.

Slijedom odličnih rezultata, četiri biciklista „Sokola“ izabrani su  u Hrvatski nacionalni tim: Ivan Šotola u juniorski, Zvonimir Zadro u mlađe juniorski, a Anton Antolović i Antonio Božić u kadetski nacionalni tim.

Župan Božo Galić čestitao je biciklistima i trenerima na sportskim rezultatima, ali i predanom radu, trudu, odricanju i naporu uloženom u ovakve rezultate. Poručio je članovima Kluba da mogu biti uzor svojim vršnjacima te putokaz i potvrda da predani rad i ustrajnost vode do uspjeha.

„Ponosan sam na vaše odlične rezultate jer oni su motiv i svima nama. Vi ste najbolji promotori naše županije, te će vam Županija, i dalje kao i dosada biti podrška“, rekao je župan.

Uz bicikliste na prijemu su bili i njihovi treneri Tomisav Zadro i Mato Đalto.

VUSZ.HR/ĐURO KARALIĆ