Župan Dekanić ugostio Anettu Rajković i Patriciju Cindrić te im čestitao na velikom uspjehu

Foto: Vukovarsko - srijemska županija

VINKOVCI, U konkurenciji 11 finalistica, titule Miss Supranational Hrvatske te druge pratilje došle su u Vukovarsko-srijemsku županiju, u ruke Anette Rajković i Patricije Cindrić. Na današnjem prijemu, župan Damir Dekanić čestitao im je na velikom uspjehu, zahvalio na promociji naše županije te prigodnim poklonom nagradio za sav uložen trud i rad.

„Meni je uvijek zadovoljstvo vidjeti mlade, ambiciozne i pametne ljude, pogotovo kada su svjesni svojih mogućnosti, izgleda i znanja. Pohvalno je to što u životu teže postići nešto i nije im problem pokazati se, otići na natjecanje i, kao što je primjer ovdje, ostvariti odlične rezultate. Županija je uvijek prepoznavala sve vrste uspjeha, želimo im još jednom dati potporu i osvijestiti ih u tome da je samo nebo granica ako vjeruju u sebe“, rekao je Dekanić.

Ovom prilikom poželio je našoj predstavnici na svjetskom izboru Miss Supranational of the World Anetti Rajković puno uspjeha i da na pravi način predstavlja našu županiju i državu. Pripreme za svjetski izbor u punom su jeku – od probi haljina i odjevnih kombinacija do vježbanja hoda, držanja, poziranja i koreografija.

„U utorak sam došla iz Splita s priprema, bilo je naporno, ali čeka nas još dosta posla. Danas moram ići za Zagreb isprobati nacionalnu haljinu i još tri haljine za nastup i već u idući ponedjeljak sam u Poljskoj. Svakako samom svojom pojavom trebam biti drugačija od ostalih djevojaka, istaknuti se i na pravi način predstaviti Hrvatsku“, rekla je Anetta kojoj je ostalo nešto manje od mjesec dana do velikog finala svjetskog izbora u Poljskoj, jednog od tri najveća svjetska izbora ljepote.

Titulu druge pratilje Miss Supranational Hrvatske odnijela je Patricia Cindrić iz Cerne koja se tek ove godine počela baviti manekenstvom i već ostvarila odličan rezultat.

„Nažalost, ne putujem na svjetski izbor, ali podrška sam Anetti u svomu što joj je potrebno. Tek sam se nedavno počela aktivnije baviti manekenstvom i stvarno nisam očekivala ovakav uspjeh. Život mi se od izbora promijenio na bolje, ponuđeni su mi određeni poslovi i sve je nekako otišlo u tom modnom smjeru. Završila sam Ekonomsku i trgovačku školu Ivana Domca u Vinkovcima i ove godine upisujem studij, što mi je trenutno najvažnije, a modelingom ću se baviti onako usput pa ćemo vidjeti kako će se to dalje odvijati“, rekla je Patricia.