Župan Dekanić sportašima uručio nagrade i priznanja

Foto: Vukovarsko - srijemska županija

VINKOVCI, Župan Vukovarsko – srijemske županije Damir Dekanić primio je danas u Vinkovcima sportaše osvajače medalja na državnim i međunarodnim natjecanjima zajedno s njihovim trenerima. Kako je rečeno županija je na taj način odala priznanje tim sportašima na ostvarenim uspjesima, a osim simboličnih nagrada sportaši i treneri su dobili i novčane nagrade.  

“Sportaši su najbolji promotori kako županije tako i Hrvatske. Oni svojim predanim radom na svjetlo dana iznose županiju i Domovinu i ovo je jedna mala gesta da ih pohvalimo i nagradimo za ono što su učinili. Želimo ih potaknuti da radu i treninzima budu još predaniji i da u sportsku priču uključuju nove generacije”, rekao je Dekanić.

Nagrade su primili: Mia Wild, atletičarka iz Nuštra koja nastupa za AK Slavonija – Žito Osijek, plivač Luka Čarapović (Plivački klub Vukovar), Jelena Begović (Taijiquan klub Vukovar), Alen Bilogrević (Taijiquan klub Vukovar), boćar Ivan Bažančik (Boćarski klub Lokomotiva Vinkovci), Davor Majstorović (Klub praktičnog streljaštva Vinkovci), strijelac Vedran Smiljanić (GSD 1887 Lokomotiva Vinkovci), ultramaratonac Josip Matezović (Vinkovci), šahist Petar Kovač (ŠK Codeasy Vukovar) i karatašica Klara Tunjić (KK Vinkovci).

Priznanje je dobilo i četvero trenera i to: Ivan Koščević (trener Luke Čarapovića), Andrej Jelečki (trener Jelene Begović i Alena Bilogrevića), Anton Đerek (trener Vedrana Smiljanića) i Marko Tunjić (trener Klare Tunjić).