Župan Damir Dekanić primio sportaše Nikolu Todorovića i Marka Nedoklana te malonogometnu ekipu Restoran Nada Vukovar

Foto: Vukovarsko-srijemska županija

Vukovarsko-srijemski župan Damir Dekanić u Palači Srijem primio je u odvojenim posjetama višestrukog prvaka Hrvatske dizača utega Vukovarca Nikolu Todorovića i državnog prva u biljaru Vinkovčanina Marka Nedoklana te pobjednike Socca Prvenstva Hrvatske u malom nogometu, ekipu Restoran Nada Vukovar.

Župan Dekanić je tom prigodom rekao kako je jako važno dati potporu mladim i uspješnim ljudima te kako je ponosan što je Vukovarsko-srijemska županija obiluje sportskim klubovima u kojima je puno mladih, a od kojih pojedini, poput Nikole Todorovića i Marka Nedoklana te ekipe Restoran Nada Vukovar ostvaruju i vrhunske rezultate.

Vukovarac Nikola Todorović član je Kluba dizača utega Vukovar koji je na Svjetskom prvenstvu za kadete u Meksiku osvojio četvrto mjesto, a u šest godina bavljenja dizanjem utega višestruki je prvak Hrvatske. 

Vinkovčanin Marko Nedoklan sudjelovao je na dva juniorska prvenstva Hrvatske u disciplini 10Ball, od kojih je na jednom osvojio prvo, a na drugom treće mjesto. Ostvario je pobjedu i na državnom prvenstvu u disciplini 9Ball, a sudionik je i europskog juniorskog prvenstva.

Ekipa Restoran Nada Vukovar je osvajanjem prvog mjesta na Prvenstvu Hrvatske održanom početkom srpnja u Kerestincu, izborila odlazak na Ligu prvaka u slovenski Maribor koja će se održati od 25. do 28. kolovoza.

Foto: Vukovarsko-srijemska županija