Zimska kolekcija vinkovačkog brenda Sugar Ants – nastavak projekta koji je oduševio Hrvatsku

Foto: Luana Muškić i Mirjana Pjevac

VINKOVCI, Nakon šest mjeseci, od prvih tenisica na svijetu koje pozivaju na udomljavanje životinja, mali vinkovački brend Sugar Ants predstavio je zimsku kolekciju majica i čarapa inspiriranu istim motivima. Nastavila se i suradnja te umrežavanje s nizom hrvatskih obrta i tekstilnih tvrtki pa je nakon vukovarskog Borova, SugarAntsbrend ostvario suradnju s tvrtkom Roba&Roba te nastavio kreativne projekte s poznatom tvrtkom „Jadran čarapa“.

„Pande i svemirske mačke koje su bile glavni junaci naših Startasica prenesene su i na zimsku kolekciju, ne samo zbog popularnosti, nego i zato što smatramo da one savršeno prenose viziju i karakter našeg brenda- lijene su, simpatične, ali i samouvjerene te na odličan način motiviraju ljude na bolje stvari“, rekao je osnivač branda Zvonimir Šarić.

U zimskoj kolekciji ovaj vrijedni mravinjak iz Vinkovaca  predstavio je oversized kolekciju majica na spomenuta dva motiva s full printom i džepovima te kolekciju čarapa na pande.  Majice su satkane od 310 gramskog pamuka i već su osvojile brojne simpatije diljem Hrvatske zbog svoje mekoće, ali i simpatičnog mravljeg pakiranja u kojima dolaze.

„Želimo da majice budu tople, šireg kroja, mekane i ugodne za nošenje jer smatramo da je takva odjeća idealna za zimu i prijelazna razdoblja“, dodaje Šarić.

Kolekcija je kao i svaka do sada limitirana, a ni tjedan dana od njezina izlaska neki brojevi su već rasprodani. Određeni iznos iz svake kolekcije ekipa iz Sugar Ants tima donira raznim udrugama i inicijativama koje se brinu za zaštitu životinja, a udomili su i psa , Titana, kojem su podarili novi dom, a on je već postao zvijezda njihovih društvenih mreža. Majice iz nove limitirane kolekcije možete naručiti preko njihove Facebook stranice , Instagrama ili maila: info@sugar-ants.com.